زبان مورد نظر خود را انتخاب کنید: فارسی English
00995555513121 info@rgt24.ir

 

مشاوره تخصصی:خرید ملک و سرمایه گذاری در گرجستان یکی از راه های مطمئن برای اخذ اقامت گرجستان است.
بطور کلی پروسه خرید ملک و اخذ اقامت گرجستان به شرح زیر است:

طبق قوانین جاری گرجستان ، هر شخص خارجی می تواند با خرید ملک حداقل به مبلغ ۳۵۰۰۰ دلار آمریکا ، بدون نیاز به ثبت شرکت در گرجستان و یا پرداخت مالیات ، کارت اقامت گرجستان را به مدت زمان یکسال دریافت کند و تا زمانی که ملک موردنظر در مالکیت آن تبعه خارجی است اقامت یکساله وی سالانه تمدید خواهد شد.
قانون اقامت گرجستان با خرید ملک ،فرصت مناسبی را در اختیار کسانی که می خواهند فقط اقامت گرجستان را داشته باشند می گذارد و در صورت پیوستن گرجستان به اتحادیه اروپا در آینده می توان از طریق این روش یک اقامت دائمی را رقم زد.
لازم به ذکر است که دریافت کارت اقامت گرجستان از طریق خرید ملک الزاما پس از شش سال تمدید منجرب به اخذ پاسپورت گرجستان نمی شود و دارای شروطی است، ولی پس از گذشت شش سال تمدید متوالی کارت اقامت گرجستان از طریق خرید ملک ، اقامت دائم گرجستان به متقاضی داده خواهد شد ، در صورتی که قوانین اخذ اقامت با خرید ملک در بسیاری از کشورهای جهان از جمله ترکیه منجرب به اخذ اقامت دائم آن کشور نمی شود و می توان گفت این قانون در گرجستان یک مزیت بسیار خوب تلقی می شود.

وضعیت کار در گرجستان

کار در گرجستان شرایط به خصوص خود را دارد، به خصوص که برعکس آن چیزی که بسیاری از افراد در مورد آن آگاهی ندارند، آن هم اینکه، گرجستان کشور ثروتمندی نیست و انتظار یک زندگی با کیفیت بالا در آن شاید آنچنان منطقی به نظر نرسد.

در کشور گرجستان کار به وفور یافت نمی‌شود و یا اگر نیز یافت شود شرایط به خصوص خود را دارد و مهم‌ترین آن نیز تسلط به زبان گرجی و یا روسی است. عموماً مردم این کشور در موضوع کار رغبت چندانی به نیروی کار خارجی ندارد و این موضوع زمانی شدت پیدا می‌کند که شخص متقاضی نیز خارجی باشد که تسلط بر زبان گرجی نداشته باشد، پس یکی از شروط مهم برای کار در گرجستان تسلط نسبی به زبان گرجی بوده که زبان آنچنان سختی نیز نیست اما اگر رو راست باشیم، گرامر این زبان بسیار مشکل است.

جهت مشاوره خرید آپارتمان در تفلیس و امور مربوط به اقامت گرجستان با خرید ملک از مشاوره رایگان شرکت رسام جنرال تریدینگ بهره مند شوید